donderdag 10 november 2016

Hoezo online reclame maken?

Donderdagmiddag 8 december organiseert Colouring Media voor het bedrijfsleven en overheid een workshop over de gevolgen van ons veranderend mediagedrag voor reclame maken. Speel jij als ondernemer, marketeer of communicatieman/-vrouw daar voldoende op in? Is er voldoende expertise in huis en tijd om nieuwe ontwikkelingen toe te passen?


Colouring Media helpt je met een inspirerende workshop waarin communicatie experts jou bijpraten over ons veranderende mediagedrag, hoe we reclame in ons brein verwerken en over hoe je je reclameboodschap creatief het beste kunt verpakken. We bieden je praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kan.


Interesse? Ga nu naar de aanmeldsite voor meer informatie en geef je op. De deelnamekosten bedragen 235,- excl. BTW. Let op de speciale actie: bij boeken van twee tickets, 50% korting op het tweede kaartje. 

Geschreven door:

Paul van der Veer is een zeer ervaren Media professional. Hij heeft gewerkt bij grote mediabureau's, beschikt over een uitgebreid netwerk en kent de markt door en door.

0 reacties :

Een reactie posten